Doppelherz Haar Intensiv

Sot, flokët e bukur formojnë idealin e bukurisë në shoqërinë tonë dhe janë të rëndësishme për mirëqenien tonë. Ne bëjmë gjithçka që flokët tanë të duken mirë.

Description

Flokët sigurojnë performancë të lartë çdo ditë përmes rinovimit ose rritjes. Për ta bërë këtë, ata kanë nevojë për lëndë ushqyese dhe blloqe ndërtimi, të cilat ne duhet t’i furnizojmë rregullisht dhe në sasi të mjaftueshme me ushqimin tonë. Biotina dhe zinku kontribuojnë në mirëmbajtjen e flokëve normalë. Bakri mbështet pigmentimin normal të flokëve (ngjyra e flokëve). Së bashku me vitaminën B12, acidi folik luan një rol në ndarjen e qelizave.

 • Vitamin B1 1,1 mg
 • Vitamin B2 1,4 mg
 • Pantothensäure 9 mg
 • Vitamin B6 1,4 mg
 • Biotin 500 µg
 • Folsäure 200 µg
 • Vitamin B12 2,5 µg
 • Zink 5 mg
 • Kupfer 300 µg
 • Molybdän 15 µg
 • L-Cystein 50 mg
 • L-Methionin 160 mg
 • Schachtelhalm 50 mg
 • Pa gluten
 • Pa laktozë
 • 30 Kapsula

Rekomandohen të pihet:

 • Merrni 1 kapsulë çdo ditë me pak uje.
 • Doppelherz