Doppelherz System IMMUN Family

Multivitamina për mbrojtjen e të gjithë familjes. Kur moti nuk mund të vendosë dhe jashtë është lagësht dhe i ftohtë ose me diell dhe ngrohtë, kërkesat për mbrojtjen rriten. Kjo shpesh nënkupton punë me të vështirë për sistemin tonë imunitar.

Description

Mund të jetë jashtëzakonisht e dobishme për të mbështetur në mënyrë specifike sistemin imunitar të të rriturve dhe fëmijëve. Sistemi Doppelherz Immun family, siguron elementë të zgjedhur gjurmë dhe vitamina për sistemin imunitar dhe mbrojtjen e qelizave – dhe ka shije kaq diellore si frutat tropikale, saqë dielli shkëlqen përsëri! Mund të ndihmojë të rriturit dhe fëmijët që kanë probleme me marrjen e kapsollave për të mbështetur furnizimin e tyre me lëndë ushqyese për funksionimin normal të sistemit imunitar.

 • Vitamin A 300 µg RE
 • Vitamin D 5 µg
 • Vitamin E 12 mg (α-TE)
 • Vitamin C 150 mg Zink 5 mg
 • Selen 8,25 µg
 • Vitamin A 300 µg RE
 • Vitamin D 5 µg
 • Vitamin E 12 mg (α-TE)
 • Vitamin C 150 mg
 • Zink 5 mg
 • Selen 8,25 µg
 • Pa gluten
 • Pa laktozë
 • 250 ml

Rekomandohen të pihet:

 • Fëmijët nga mosha 4 vjeç, adoleshentët dhe të rriturit te konsumojnë 10 ml në ditë. Një kupe matëse është e përfshirë në paketim.
 • Doppelherz