Doppelherz KINDER Multivitamin Syrup

Doppelherz® aktiv Kinder Multivitamin Shurup është formuluar për t’u siguruar fëmijëve vita-minerale thelbësore dhe minerale që mbështesin rritjen dhe zhvillimin normal.

Description

Doppelherz® aktiv Kinder Multivitamin Shurup përmban mikroelementë të rëndësishëm për:

 • Zhvillimin dhe mirëmbajtjen e shikimit (Vitamina A)
 • Zhvillimin e kockave dhe dhëmbëve (Vitamina D3, Magnezi, Mangani)
 • Formimin e gjakut (Vitamina A, Hekuri, Vitaminat B6 dhe B12, acid folik)
 • Zhvillimin njohës (jod, vitamina B, hekur, zink)
 • Forcimin e sistemit imunitar (Vitamina C, Hekuri, Zinku)
 • Funksioni e metabolizmit që jep energji (B-Vitamina, Magnez)
 • L-Lizinë 50 mg
 • Vitamina A 400 µg
 • Vitamina B1 1,5 mg
 • Vitamina B2 1,4 mg
 • Vitamina B6 1 mg
 • Vitamina B12 2 µg
 • Vitamina C 40 mg
 • Vitamina D3 5 µg
 • Vitamina E 6 mg
 • Biotinë 50 µg
 • Acid folik 200 µg
 • Niacin 8 mg
 • Acid pantotenik 3 mg
 • Jod 70 µg
 • Hekuri 7 mg
 • Magnez 20 mg
 • Mangan 500 μg
 • Zinku 5 mg
 • Pa gluten
 • Pa laktoze
 • 150 ml

Rekomandohet të pihet:

 • Fëmijët 3-6 vjeç: 2.5 ml në ditë
 • Fëmijët 7-12 vjeç: 5 ml në ditë
 • Fëmijët mbi 12 vjeç 
 • Të rriturit: 10 ml në ditë Përdorni për foshnjat nën 3 vjeç vetëm pas konsultës me mjekun
 • Doppelherz