Amosvital Vitamin C 1000mg Pulver

Vitamina C kontribuon – në një sistem imunitar normal të funksionimit – deri te zvogëlimi i lodhjes dhe simptomat e lodhjes – në një rritje të përthithjes së hekurit – për të mbrojtur përbërësit e qelizave nga dëmtimi oksidativ.

Description

Vitamina C, e njohur gjithashtu si acid askorbik, është një vitaminë e tretshme në ujë që duhet të shtohet në trup përmes ushqimit të përditshëm.

  • Vitamin C 1000mg
  • Pa Gluten
  • 30 Bustina

Rekomandohet të pini:

  • Merrni 1 bustinë në ditë
  • Amos Vital