Doppelherz Men Active

Kërkesa e vazhdueshme për performancë në shoqërinë tonë moderne mund të bëhet një garë e vërtetë për sukses në jetën profesionale, si dhe në jetën private. Presioni është aq i lartë sa që edhe akti i dashurisë drejtohet nga dëshira për sukses. Kur burrat e plakur u nënshtrohen herë pas here “dështimeve” të vogla, atëherë zhgënjimi është edhe më i madh.

Description

Për burrat që vuajnë nga ky lloj problemi, Doppelherz® aktiv krijoi Men Active nga një përzgjedhje e ekstrakteve bimore, vitaminave dhe mineraleve të njohura për efektin e tyre të dobishëm në traktin riprodhues mashkullor. Men Aktiv nga Doppelherz® vepron në dy nivele: për një periudhë afatshkurtër, Kafeina dhe Xhensen kanë një efekt stimulues dhe energjik, Gotu cola rrit qarkullimin periferik që furnizon me gjak organet gjenitale dhe Maca vepron në metabolizmin e oksidit nitrik, i cili lirohet pas stimulimit seksual për të filluar ngritjen e penisit. Në planin afatgjatë Maca ka një ndikim pozitiv në gjendjen shpirtërore dhe mendjen duke moderuar perceptimin e stresit dhe për këtë arsye ndihmon në rifitimin e vetëbesimit.

 • Ekstrakt maka 250 mg
 • Ekstrakt Gotu cola 25 mg
 • Xhensen 25 mg
 • Kafeinë 25 mg
 • Vitamina E 5 mg
 • Zinku 7,5 mg
 • Selen 25 μg
 • Pa gluten
 • Pa laktoze
 • 30 kapsula

Rekomandohen të pihen:
• 1 kapsulë çdo ditë në vakt me uje të mjaftueshëm.

 • Doppelherz