Doppelherz Omega-3 1400

Sistemi i lëngshëm i Doppelherz, familja MULTI-VITAMINE jep vitamina të zgjedhura, si dhe magnez shtesë me vetëm një gllënjkë – dhe ka një shije kaq të shijshme me shumë fruta, saqë ka shije të madhe dhe të vogël me një dhëmb të ëmbël! Mund të ndihmojë të dy fëmijët dhe të rriturit që kanë probleme me marrjen e kapsollave për të mbështetur furnizimin e tyre të përditshëm me lëndë ushqyese – pa marrë kapsula.

Description

Të gjithëve u pëlqen: gllënjka e shijshme e shpejtë e vitaminave! Vetëm 10 ml në ditë jepni një kontribut … për metabolizmin normal të energjisë: Vitamina B1, B2, B6, B12, magnez për të zvogëluar lodhjen dhe lodhjen: Acid folik, vitaminë B12 për performancën normale mendore: Acid pantotenik për funksionin normal të sistemit nervor: Vitaminat B1, B2, B6, B12, biotina për të ruajtur shikimin normal: Vitamina A për të ruajtur kockat normale: Vitamina D, magnez për funksionin normal të sistemit imunitar: Vitamina C, vitamina D. për mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ: Vitamina C, vitamina E.

  • Omega-3-Fettsäuren 485 mg
  • Eicosapentaensäure (EPA) 285 mg
  • Docosahexaensäure (DHA) 190 mg
  • Vitamin E 20 mg α-TE
  • Pa gluten
  • Pa laktozë
  • 20 Kapsula

Rekomandohen të pihet:

  • Merrni 1 kapsulë çdo ditë
  • Doppelherz