Doppelherz Immuntive Cranberry with Vitamin C + Zinc

I lehtë për t’u përgatitur dhe i shijshëm, Immuntive Cranberry nga Doppelherz ndihmon për të mbështetur sistemin imunitar.

Description

Ditë pas dite, sezon pas sezoni, sistemi ynë imunitar mbron organizmin tonë nga patogjenët. Kur jemi të stresuar ose të lodhur, sistemi ynë imunitar është më pak efikas. Gjatë dimrit, kjo pije e nxehtë mbush trupin me ngrohtësi të këndshme. Pluhuri i çastit është gjithashtu i përshtatur mirë për të përgatitur një pije freskuese të ftohtë. Një bustine përmban 400 mg pluhur lëng boronicë, 300 mg Vitaminë C dhe 5 mg Zink.

  • 400 mg pluhur lëng boronicë, 300 mg Vitaminë C dhe 5 mg Zink.
  • 10 bustina
  • Rekomandohen të pihen:
    • 1-2 bustina ne dite.
  • Doppelherz