Doppelherz IroTec

Hekur me fuqi të lartë për shtatzëninë. Shtatzënia është sigurisht faza më e kërkuar e jetës së një gruaje. Në atë kohë, ajo duhet t’i kushtojë vëmendje të mbetet e shëndetshme.

Description

Në veçanti, dieta e saj duhet të përshtatet me nevojat e saj dhe të foshnjës së saj. Marrjet adekuate të hekurit dhe acidit folik janë veçanërisht të rëndësishme gjatë shtatzënisë:

  • Hekuri është i nevojshëm për prodhimin e hemoglobinës e cila rritet gjatë shtatëzënësisë për të furnizuar nënën dhe fetusin me oksigjen të mjaftueshëm.
  • Acidi folik është i nevojshëm për formimin e qelizave të kuqe të gjakut dhe ndihmon në zvogëlimin e rrezikut të anomalive të zhvillimit, siç janë defektet e tubit nervor. Bazuar në udhëzimet e Organizatës Botërore të Shëndetësisë, gratë shtatzëna duhet të marrin një shtesë hekuri dhe acidi folik sa më shpejt të jetë e mundur gjatë shtatzënisë. Tabletat e veshura me film Doppelherz® aktiv IroTec lëshojnë sasi optimale hekuri dhe acidi folik. Marrja ditore e një tablete Doppelherz® aktiv IroTec në fillim të shtatzënisë siguron mirëmbajtjen e niveleve normale të hemoglobinës amtare dhe fetale, parandalon aneminë antenatale dhe ul rrezikun e defekteve të tubit nervor. Ky kombinim i hekurit dhe acidit folik gjithashtu ka një ndikim pozitiv në rezultatin e shtatzënisë
  • Acid folik 600 µg
  • Sulfat hekuri 158 mg.
  • Pa gluten
  • Pa laktoze
  • 30 tableta

Rekomandohet të pihet:

  • Merrni 1 tabletë çdo ditë në vakt me uje të mjaftueshëm. Maksimumi 1 tabletë në 24 orë.
  • Doppelherz