Doppelherz System MULTI-VITAMINE Family

Sistemi i lëngshëm i Doppelherz, familja MULTI-VITAMINE jep vitamina të zgjedhura, si dhe magnez shtesë me vetëm një gllënjkë – dhe ka një shije kaq të shijshme me shumë fruta, saqë ka shije të madhe dhe të vogël me një dhëmb të ëmbël! Mund të ndihmojë të dy fëmijët dhe të rriturit që kanë probleme me marrjen e kapsollave për të mbështetur furnizimin e tyre të përditshëm me lëndë ushqyese – pa marrë kapsula.

Description

Të gjithëve u pëlqen: gllënjka e shijshme e shpejtë e vitaminave! Vetëm 10 ml në ditë jepni një kontribut … për metabolizmin normal të energjisë: Vitamina B1, B2, B6, B12, magnez për të zvogëluar lodhjen dhe lodhjen: Acid folik, vitaminë B12 për performancën normale mendore: Acid pantotenik për funksionin normal të sistemit nervor: Vitaminat B1, B2, B6, B12, biotina për të ruajtur shikimin normal: Vitamina A për të ruajtur kockat normale: Vitamina D, magnez për funksionin normal të sistemit imunitar: Vitamina C, vitamina D. për mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ: Vitamina C, vitamina E.

 • Vitamin A 300 µg RE
 • Vitamin D 5 µg
 • Vitamin E 8 mg (α-TE)
 • Vitamin C 70 mg
 • Vitamin B1 0,8 mg
 • Vitamin B2 0,9 mg
 • Pantothensäure 4 mg
 • Vitamin B6 0,5 mg
 • Folsäure 100 µg
 • Biotin 10 µg
 • Vitamin B12 1,5 µg
 • Magnesium 56,3 mg
 • Pa gluten
 • Pa laktozë
 • 250 ml

Rekomandohen të pihet:

 • Fëmijët nga mosha 4 vjeç, adoleshentët dhe të rriturit konsumojnë 10 ml në ditë.
 • Doppelherz