Doppelherz Mama plus mit DHA + Folsäure

Doppelherz Mama plus me acid folik DHA + siguron 600 μg acid folik së bashku me të gjitha vitaminat e tjera thelbësore të B, si dhe mineralet kalcium, magnez, hekur, zink dhe 100 μg jod. Kapsulat përmbajnë gjithashtu acide yndyrore të vlefshme omega-3, përfshirë 200 mg DHA në ditë.

Description

Acidi folik është një vitaminë vitale dhe ka një rol në ndarjen e qelizave dhe kontribuon në rritjen e indeve të nënës gjatë shtatzënisë. Të gjitha gratë që duan të kenë fëmijë këshillohen të mendojnë për një furnizim adekuat të acidit folik të paktën katër javë para konceptimit. Por kërkesa është rritur ndjeshëm edhe gjatë shtatëzënësisë dhe gjidhënies. Jodi luan një rol në prodhimin normal të hormoneve tiroide, të cilat kryejnë detyra të rëndësishme metabolike. Hormonet tiroide kontrollojnë shumë procese metabolike si p.sh. B. Rritja, metabolizmi i energjisë, formimi i kockave dhe zhvillimi i trurit. Në gratë shtatzëna, furnizimi me jod i nënës është i rëndësishëm, pasi furnizon edhe fëmijën e palindur. Hekuri mbështet formimin normal të qelizave të kuqe të gjakut dhe transportin normal të oksigjenit në trup. Kërkesa dyfishohet gjatë shtatëzënësisë. Zinku kontribuon në funksionin normal të sistemit imunitar dhe në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ. Magnezi kontribuon në metabolizmin normal të energjisë dhe funksionimin normal të sistemit nervor dhe muskujve. Vitamina C mbështet funksionin normal të sistemit imunitar dhe, së bashku me vitaminën E, ndihmon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ.

 • Vitamin A 333 µg RE
 • Vitamin E 13 mg α-TE
 • Vitamin D 5 µg
 • Vitamin C 110 mg
 • Pantothensäure 6 mg
 • Vitamin B1 1,2 mg
 • Vitamin B2 1,5 mg
 • Vitamin B6 1,9 mg
 • Folsäure 600 µg
 • Biotin 60 µg
 • Niacin 15 mg NE
 • Vitamin B12 3,5 µg
 • Eisen 15 mg
 • Calcium 200 mg
 • Magnesium 90 mg
 • Zink 10 mg
 • Jod 100 µg
 • Docosahexaensäure (DHA) 200 mg
 • Omega-3-Fettsäuren 240 mg
 • Pa gluten
 • Pa laktozë
 • 30 Kapsula

Rekomandohen të pihet:

 • Merrni 2 kapsula çdo ditë (p.sh. për drekë) ose merrni ato të shpërndara gjatë gjithë ditës.
 • Doppelherz