Doppelherz Active D3 Drops

Pika aktive D3 83,300 IU Vitamina D3 është e nevojshme nga organizmi për të thithur dhe përdorur kalciumin në një mënyrë efikase për të ndërtuar dhe mbajtur kockat dhe dhëmbët. Vitamina D3 quhet vitamina e diellit sepse mund të sintetizohet në lëkurën tonë kur ekspozohet në rrezet e diellit të mjaftueshme. Vitamina D3 që merret nga burimet e ushqimit funksionon mirë për të mbështetur shëndetin e kockave dhe dhëmbëve.

Description

Për foshnjat që zakonisht mbahen vullnetarisht larg nga ekspozimi i drejtpërdrejtë në diell, mënyra e vetme për t’i furnizuar ata me mjaft vitaminë D është përmes qumështit të gjirit ose formulës. Shtimi i një suplementi të vitaminës D3 në dietën e tyre mund të jetë i dobishëm për të qenë të sigurt se sasitë e duhura të vitaminës D mbështesin kockat e shëndetshme dhe formimin e dhëmbëve. Pikat Doppelherz® Active D3 sigurojnë 100 IU (2.5 µg) vitaminë D3 për pikë në vaj të pastër luledielli, pa konservantë. Shija e saj neutrale e bën atë ideal për foshnjat dhe fëmijët.

  • Vitamin D 2000mg
  • Pa gluten
  • Pa laktoz
  • 30 ml

Rekomandohen të pihet:

  • Fëmijët 1–3 vjeç: 4 pika (400 IU = 10 µg) në ditë
  • Fëmijët 3–12 vjeç: 8 pika (800 IU = 20 µg) në ditë
  • Përdorni për foshnjat nën 1 vit vetëm pas këshillimit me mjekun
  • Doppelherz