Doppelherz Jod + Folsäure + Eisen + B12

Një furnizim i mjaftueshëm i lëndëve ushqyese është thelbësor për shëndetin, performancën dhe mirëqenien. Kjo gjithashtu përfshin jodin, hekurin, acidin folik dhe vitaminën B12. Për gratë në moshë riprodhuese, gratë shtatzëna dhe gjidhënëse, të moshuarit dhe njerëzit që hanë vetëm perime me gjethe të pasura me acid folik në mënyrë të parregullt, ushqime që përmbajnë jod (p.sh. peshk) dhe ushqime të kafshëve të pasura me hekur dhe B12 (p.sh. mish), është një e përshtatshme furnizimi i këtyre lëndëve ushqyese është veçanërisht i rëndësishëm.

Description

Jodi kontribuon në prodhimin normal të hormoneve tiroide dhe funksionimin normal të tiroides. Acidi folik kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar dhe formimin normal të gjakut. Hekuri kontribuon në formimin normal të qelizave të kuqe të gjakut dhe funksionimin normal të sistemit imunitar. Vitamina B12 kontribuon në ndarjen e qelizave dhe mbështet formimin normal të qelizave të kuqe të gjakut Edhe një mini-tabletë e lehtë për tu gëlltitur nga Doppelherz ju ofron çdo ditë me dy elementë gjurmë jodi dhe hekuri të kombinuar me 600 μg acid folik dhe 50 μg vitaminë B12.

  • Jod 100 µg
  • Acid folik 600 µg
  • Hekuri 10 mg
  • Vitamina B12 50 µg
  • Pa gluten
  • Pa laktozë
  • 45 Tableta

Rekomandohen të pihet:

  • Merrni 1 tablet çdo ditë
  • Doppelherz