Dr Muller Shurup per Femije

Shurupi Dr. Müller përmban ekstraktin e gjetheve të barishte dhe trumzës së egër dhe vitaminës C. Ka shije të shijshme.

Description

Sipas deklaratës së Shoqatës Pediatrike Çeke, anëtar i Shoqatës Mjekësore Çeke, produkti është i përshtatshëm për fëmijët e moshës 1 vjeç e lart. Delli efekt qetësues në fyt, faring dhe kordat e zërit Trumzë e egër lehtëson në rast të gudulisjes në fyt dhe kontribuon në mirëqenien e përgjithshme të frymëmarrjes Vitaminë C kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar dhe në zvogëlimin e lodhjes dhe lodhjes

 • Invertoni sheqerin
 • Ujin e pastruar
 • Ekstraktin e trumzës së egër [ujë, trumzë të egër (Thymus serpyllum), sorbat kaliumi]
 • Ekstrakt gjethe delli [ujë, delli i ribwort (Plantago lanceolata), sorbat kaliumi]
 • Vitaminë C (L-askorbike) acid
 • Natrium-L-askorbat
 • Konservues (sorbat kaliumi)
 • 120 g

Rekomandohen të pihet:

 • 1 lugë çaji (5 ml) çdo ditë (fëmijë të moshës 1 vjeç e lart)
 • 1 lugë çaji (5 ml) 1-3 herë në ditë (fëmijë të moshës 3 vjeç e lart)
 • 1 lugë çaji (5 ml) 3-5 herë në ditë (fëmijë të moshës 12 vjeç e lart dhe të rritur)
 • Dr Muller