Doppelherz System OMEGA-3 Family Flussig

Sistemi Doppelherz OMEGA-3 FLÜSSIG ofron një përmbajtje të lartë të acideve yndyrore omega-3 EPA dhe DHA, të cilat janë thelbësore për të rinjtë dhe të moshuarit. Ato kombinohen ndjeshëm me vitamina të rëndësishme në formë të lëngshme – gati për të pirë me një aromë të shijshme frutash. Për refuzues të vegjël dhe të mëdhenj të peshkut – PA shije peshku DHA kontribuon në funksionimin normal të trurit për të rinjtë dhe të moshuarit.

Description

Funksioni normal i trurit: Acidi yndyror omega-3 i vlefshëm DHA kontribuon në funksionimin normal të trurit tek të rinjtë dhe të moshuarit. Ky efekt pozitiv arrihet përmes marrjes ditore prej 250 mg DHA. Kjo sasi përmbahet në sistemin e dyfishtë të zemrës 30 ml (1 filxhan matës) të familjes LIQUID OMEGA-3. Përveç acideve të rëndësishme yndyrore omega-3, shtesa e lëngshme e ushqimit nga Doppelherz gjithashtu përmban vitamina A, B, C, D dhe E. Meqenëse trupi ynë nuk është në gjendje të prodhojë vetë vitamina, ne duhet t’i hamë ato përmes një ekuilibri dhe dietë të shëndetshme të marrë çdo ditë. Vitamina A kontribuon në mirëmbajtjen e funksionit normal vizual.Vitamina D luan një rol në përdorimin e kalciumit dhe, si vitamina C, mbështet funksionin normal të sistemit imunitar. Vitamina E ndihmon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ.

 • Vitamina A400 µg RE
 • Vitamina D5 µg
 • Vitamina C 200 mg
 • Vitamina E12 mg (α-TE)
 • Vitamina B11.1 mg
 • Vitamina B21.4 mg
 • Niacin 16 mg NE
 • Acid pantotenik 6 mg
 • Vitamina B61.4 mg
 • Biotinë 50 µg
 • Vitamina B12 2.5 µg
 • Acidet yndyrore omega-3 322 mg
 • Acid Docosahexaenoic (DHA) 250 mg
 • Acidi eikosapentaenoik (EPA) 54 mg
 • Pa gluten
 • Pa laktozë
 • 250 ml

Rekomandohen të pihet:

 • Fëmijët nga 4 deri në 7 vjeç konsumojnë 15 ml (1/2 filxhan matës) çdo ditë.
 • Fëmijët nga 7 vjeç, adoleshentët dhe të rriturit konsumojnë 30 ml (1 filxhan matës) çdo ditë. Një kupa matëse është e përfshirë në paketim.
 • Doppelherz