DoppelHerz – Gelenk 1500 + Kollagen

Sistemi ynë muskuloskeletal me nyjet, kërcet, tendinat dhe ligamentet e tij sfidohet çdo ditë. Një sistem i shëndetshëm muskuloskeletal është një parakusht për cilësinë e jetës në çdo moshë. Ushtrime të vogla dhe një dietë e shëndetshme mund të japin një kontribut këtu.

Description

Gelenk 1500 + kolagjen + hialuron përmban 1500 mg glukozamin sulfat klorur kaliumi si sasi ditore – kur merrni 2 kapsula në ditë – në kombinim me 200 mg hidrolizat kolagjeni, 100 mg MSM (metilsulfonilmetan), 80 mg sulfate kondroitin dhe 15 mg acid hialuronik .
Vitamina C kontribuon në formimin normal të kolagjenit për funksionimin normal të kërcit dhe kockave. Ndihmon gjithashtu në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ.

 •  Glucosaminsul-fat-Kaliumchlorid 750 mg
 •  Kollagenhydro-lysat 100 mg
 •  Chondroitinsul-fat 40 mg
 • MSM (Methylsulfonyl-methan) 50 mg
 • Hyaluronsäure 7,5 mg
 • Vitamin C 40 mg
 • Vitamin D 5 µg
 • Vitamin K 20 µg
 • Pa laktoze
 • Pa gluten
 • 40 Kapsula
 • Merrni dy kapsula në ditë me ujë të bollshëm.
 • Doppelherz