RAINBOVIT BABY VITAMIN D3

Rainbovit BABY VITAMIN D3 rekomandohet si shtesë e dietës ditore e cila përmban pak vitaminë D3. Rekomandohet veçanërisht për foshnjat që ushqehen me gji, sepse qumështi i gjirit nuk përmban mjaftueshëm vitaminë D3. Këshillohet të filloni përfshirjen e vitaminës D3 në një dozë prej 10mcg (400 IU) në ditë nga ditët e para të jetës së foshnjave me gji. Vitamina D që përmbahet në Rainbovit Baby Vitamina D3 ndihmon në mirëmbajtjen e dhëmbëve dhe kockave të shëndetshme dhe mbështet funksionimin e duhur të muskujve.

Description

Rainbovit BABY VITAMIN D3 rekomandohet si shtesë e dietës ditore e cila përmban pak vitaminë D3. Rekomandohet veçanërisht për foshnjat që ushqehen me gji, sepse qumështi i gjirit nuk përmban mjaftueshëm vitaminë D3. Këshillohet të filloni përfshirjen e vitaminës D3 në një dozë prej 10mcg (400 IU) në ditë nga ditët e para të jetës së foshnjave me gji. Vitamina D që përmbahet në Rainbovit Baby Vitamina D3 ndihmon në mirëmbajtjen e dhëmbëve dhe kockave të shëndetshme dhe mbështet funksionimin e duhur të muskujve.