Showing all 2 results

Doppelherz Eisen-Femin DIRECT

Doppelherz Eisen-Femin DIRECT jo vetëm që ju siguron ushqyesve të rëndësishëm hekur, acid folik, vitaminë B6, vitaminë B12 dhe vitaminë C, por edhe shije të shkëlqyeshme. Hekuri është një element gjurmë thelbësor që është i nevojshëm për shumë funksione në trup. Kontribuon në formimin normal të qelizave të kuqe të gjakut dhe hemoglobinës, pigmentit të kuq të gjakut dhe kështu mbështet transportin normal të oksigjenit në gjak

Doppelherz IroTec

Hekur me fuqi të lartë për shtatzëninë. Shtatzënia është sigurisht faza më e kërkuar e jetës së një gruaje. Në atë kohë, ajo duhet t’i kushtojë vëmendje të mbetet e shëndetshme.