Doppelherz Liver Complex

Mbështet funksionin e mëlçisë dhe fshikëzës së tëmthit.Konsumi i rregullt i alkoolit dhe marrja e përsëritur e vakteve të yndyrshme mund të tendosin mëlçinë dhe të ndikojnë në funksionin e saj. Pavarësisht aftësisë së saj për të rigjeneruar pjesërisht veten, mëlçia duhet të kujdeset pasi është kritike për tretjen e duhur dhe për detoksifikimin e metabolitëve të dëmshëm

Description

Angjinarja dhe gjemba e qumështit janë dy barishte të përdorura tradicionalisht që ndihmojnë në ruajtjen e shëndetit të mëlçisë. Angjinarja është një bimë unike e cila është vlerësuar gjatë për vetitë e saj stimuluese në funksionin e mëlçisë. Një nga substancat e saj aktive, cinarina, stimulon rrjedhjen e tëmthit duke ndihmuar kështu tretjen. Gjemba e qumështit është një bimë mesdhetare e njohur në këtë zonë si tonik i mëlçisë. Përmban sasi të larta të silimarinës, një përzierje e flavonolignaneve që rrisin aktivitetin e enzimave në mëlçi për të detoksifikuar substancat e dëmshme. Kompleksi i mëlçisë Doppelherz® aktiv përmban ekstrakte të angjinasë dhe gjembaçit të qumështit për të ndihmuar tretjen më të mirë të vakteve të rënda si dhe për të mbrojtur dhe rigjeneruar indet e mbingarkuara të mëlçisë. Për më tepër zinku dhe vitaminat B kontribuojnë në funksionimin e duhur të rrugëve kryesore metabolike që ndodhin në mëlçi.

 • Ekstrakt artichoke 250 mg
 • Frutat e Qumështit 25 mg
 • Zinku 5 mg
 • Acid pantotenik 3 mg
 • Vitamina B1 0,55 mg
 • Vitamina B2 0,7 mg
 • Vitamina B6 0,7 mg
 • Pa gluten
 • Pa laktoze
 • 30 kapsula

Rekomandohet të pihet:
• 1 kapsulë çdo ditë në vakt me uje të mjaftueshëm. Mos përtypet

 • Doppelherz