After Sun Spray

Locion sprej i përthithur shpejt i cili qetëson, rikthen dhe freskon lëkurën pas ekspozimit në diell.

Description

Efekt i menjëhershëm. Formula e saj ekskluzive me Kompleksin e Ftohjes së Menjëhershme të kombinuar me aloe dhe kamomil i siguron lëkurës hidratim maksimal deri në 24 orë, ndërsa ndihmon në zgjatjen e nxirjes.

  • Shkundeni para përdorimit.
  • Aplikoni një sasi të bollshme locionin pas diellit në të gjithë lëkurën. Ky produkt NUK mbron lëkurën tuaj nga rrezet e diellit. Shmangni kontaktin me sytë.