Vitamin C 1000 Eferveshente

Sistemi Doppelherz VITAMIN C 1000 me tableta ferveshente përmban 1000 mg vitaminë C. Në këtë mënyrë mbështet funksionin normal të sistemit imunitar – edhe me kërkesa të shtuara për vitaminë C – me vetëm 1 tabletë në ditë.

Description

Një furnizim i mjaftueshëm me lëndë ushqyese luan një rol të rëndësishëm për një sistem të fortë imunitar dhe mbrojtje të shëndetshme. Vitamina C kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar dhe në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ. Vitamina C në dietën tonë nëse hamë një dietë të ekuilibruar dhe marrim shumë vitamina dhe lëndë ushqyese të ndryshme, ne mund ta mbështesim në mënyrë aktive trupin tonë në prodhimin e qelizave mbrojtëse dhe kështu rezistencën tonë në sezonin e vjeshtes dhe të dimrit. Vitamina C në veçanti – e njohur edhe si acidi askorbik – konsiderohet një klasik për sistemin imunitar, detyra më e njohur e të cilit është ndoshta mbështetja e sistemit imunitar.

  • Vitamina C 1000 mg
  • Pa laktoze
  • Pa gluten
  • 40 tableta eferveshente
  • Merrni nje tablete ne dite
  • Doppelherz