Doppelherz Vital Materna

Kerkimet e fundit shkencore tregojnë se furnizimi me vitamina, minerale dhe lëndë ushqyese të veçantë në dy muajt para konceptimit ka një ndikim pozitiv në shëndetin e fëmijës që do të lindë.

Description

Doppelherz® aktiv krijoi shtesën ushqimore Vital Materna për të ndihmuar gratë gjatë shtatëzënësisë nga koha e konceptimit deri në fund të periudhës së gjidhënies. Materna Vital sjell ushqyes të nevojshëm për një zhvillim të mirë të fetusit dhe të foshnjës. Acidi folik kërkohet për mbylljen e duhur të tubit nervor, i cili ndodh ndërmjet ditës së 22-të dhe 28-të të shtatzënisë, kur gruaja mund të mos dijë as që është shtatzënë. Kjo është arsyeja pse u këshillohet grave që dëshirojnë që fëmijët të konsumojnë çdo ditë acid folik të paktën 4 javë para konceptimit të planifikuar. Acidet yndyrore Omega-3, në veçanti DHA, janë të rëndësishme për zhvillimin e syve dhe trurit të fetusit. Vitamina C mbështet sistemin imunitar dhe zvogëlon rrezikun e anemisë me mungesë hekuri duke favorizuar asimilimin e hekurit. Vitamina E është një antioksidant i membranave qelizore që ngadalëson plakjen qelizore. Kalciumi luan një rol thelbësor në formimin dhe mirëmbajtjen e kockave. Përdoret gjithashtu për aktivizimin e shumë proceseve qelizore. Vitamina D3 ndihmon fiksimin e kalciumit në kocka.

 • Beta-karotinë 2 mg
 • Vitamina E 13 mg
 • Vitamina D3 5 µg
 • Vitamina C 110 mg
 • Vitamina B1 1,2 mg
 • Vitamina B2 1,5 mg
 • Vitamina B6 1,9 mg
 • Vitamina B12 3,5 µg
 • Acid pantotenik 6 mg
 • Acid folik 600 µg
 • Biotinë 60 µg
 • Nikotinamid 15 mg
 • Hekuri 15 mg
 • Kalcium 200 mg
 • Magnez 90 mg
 • Zinku 10 mg
 • Jod 100 µg
 • Vaj peshku 268 mg
 • DHA
 • Pa gluten
 • Pa laktoze
 • 30 kapsula

Rekomandohet të pihet:

 •  Merrni 1 deri në 2 kapsula çdo ditë në vakt me uje të mjaftueshëm.
 • Doppelherz