DoppelHerz – Zink+Histidin+Vitamin C Depot

Tabletat Doppelherz përmbajnë 15 mg zink dhe 300 mg vitaminë C, të cilat kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit imunitar. Përveç kësaj, përmban dhe 100 mg të aminoacidit L-histidine, i cili duhet të merret rregullisht dhe mjaftueshëm me ushqim.

Description

Vitamina C : 

 •  Vitamina C dhe zinku mbështesin funksionimin normal të sistemit imunitar dhe ndihmojnë në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ.
 • Kontribuon në formimin normal të kolagjenit.
 • Vitamina C është ndoshta vitamina më e njohur kur bëhet fjalë për mbështetjen e sistemit imunitar në përgjithësi. Meqenëse trupi i njeriut nuk mund të prodhojë vetë vitaminën, ne duhet ta marrim atë në sasi të mjaftueshme nga ushqimi ynë, rreth 100-200 mg në ditë.
 • Acidi askorbik, siç njihet edhe vitamina C, është shumë i ndjeshëm ndaj nxehtësisë, dritës dhe ruajtjes. Prandaj mund të denatyrohet në ushqimet që janë gatuar ose ruajtur për një kohë të gjatë.

Zinku :

 • Zinku është një element thelbësor që kërkohet për shumë funksione në trup. Meqenëse trupi nuk mund të prodhojë vetë duhet të sigurohet që furnizohet rregullisht me ushqim.

Histidina : 

 • Histidina është një nga aminoacidet thelbësore. Ato duhet të merren rregullisht përmes ushqimit. Shumë ushqime me bazë bimore përmbajnë vetëm sasi të vogla të histidinës në krahasim me ushqimet me bazë shtazore.

 Avantazhet e tabletave DEPOT :

Furnizimi me vitamina, minerale dhe elementë gjurmë shpesh nuk është optimal me një dietë të pabalancuar. Trupi mund të ruajë vetëm vitamina dhe minerale të caktuara në një masë të kufizuar.

 • Zinc 15 mg
 • Vitamin C 300 mg
 • L-histidine 100 mg
 • Pa laktoze
 • Pa gluten
 • 30 tableta
 • Merrni nje tablete ne dite.
 • Doppelherz