Doppelherz Magen-Gel

Doppelherz aktiv xhel gastrik kundër urthit + për refluks mund të fillojë të funksionojë brenda 3 minutash falë veprimit të përbërësve të tij alginate natriumi dhe karbonat.

Description

Doppelherz Gastric Gel përdoret për të trajtuar refluksin gastroezofageal për lehtësimin e simptomave të lidhura si urth, urth gjatë shtatzënisë, ezofagiti i refluksit, regurgitim acid, dispepsi, simptoma të zbaticës së natës, kollë dhe inflamacion të laringut dhe fytit. Mekanizmi i veprimit: Xheli i stomakut nga Doppelherz bazohet në alginat natriumi dhe karbonate. Efektiviteti i tij mund të shpjegohet nga një mekanizëm fizik i veprimit. Sapo bie në kontakt me kushtet e acidit pH në stomak, alginat natriumi (një polimer natyral i bërë nga algat kafe) formon një xhel. Në të njëjtën kohë, karbonatet lëshojnë dioksid karboni, i cili lejon xhelin të notojë dhe formon një shtresë mbrojtëse që vepron si një pengesë fizike për të parandaluar që lëngu i stomakut të rrjedhë përsëri në ezofag. Karbonat natriumi ndihmon gjithashtu në uljen e aciditetit të stomakut. Për shkak të vetive të tij të veçanta, produkti mbron mukozën e ezofagut nga sulmi i acideve me një efekt pengesë. Kjo promovon rigjenerimin dhe ndihmon në parandalimin e rrezikut të rikthimit të ezofagitit nga refluksi. Formulimi, i cili karakterizohet nga një ekuilibër specifik midis alginatit të natriumit dhe karbonateve, nxit veprim të shpejtë.

 • Ujë i pastruar
 • Alginat natriumi
 • Bikarbonat natriumi
 • Karbonat natriumi
 • Karbonat kalcium
 • Aromë
 • Acid poliakrilik
 • Propil natriumi p-hidroksibenzoat
 • Metil natriumi p-hidroksibenzoat
 • Natriumi saharin
 • Pa gluten
 • Pa laktozë
 • 20 Bustina

Rekomandohen të pihet:

 • Të rriturit dhe fëmijët mbi 12 vjeç: Mund te marrin nga 1 deri në 2 bustina pas ngrënies dhe para se të shkoni në shtrat.
 • Doppelherz