Doppelherz Magnesium + Calcium + D3

Mbështet funksionin normal të muskujve dhe mirëmbajtjen e kockave Një furnizim optimal i vitaminave dhe mineraleve është një parakusht i rëndësishëm për mirëqenien dhe performancën e trupit tonë. Magnezi dhe kalciumi janë dy minerale thelbësore që trupit tonë i duhen për të aktivizuar dhe mbajtur procese të shumta biologjike në trup.

Description

Si një mineral thelbësor, magnezi mbështet funksionimin e muskujve. Si një lëndë ushqyese përkatëse e kockave, kalciumi është i përfshirë në mënyrë të konsiderueshme në zhvillimin dhe mirëmbajtjen e kockave. Vitamina D “ndihma për instalimin e kalciumit” promovon thithjen e kalciumit në trup dhe mbështet instalimin e kalciumit në kocka. Shtesa ushqimore nga Doppelherz e kombinuar me vetëm një tabletë në ditë 250 mg magnez, 450 mg kalcium dhe 10 µg vitaminë D3 ka kuptim me njëri-tjetrin. magnez Magnezi është një mineral që trupi nuk mund ta prodhojë vetë. Përveç kësaj, ruajtja është e mundur vetëm në një masë të kufizuar. magnez mbështet funksionin normal të muskujve dhe sistemit nervor kontribuon në metabolizmin normal të energjisë Kalcium Kalciumi ruhet në kockat tona. Minerali mund të lirohet nga ky vend depozitimi nëse është e nevojshme (p.sh. në rast të marrjes së pamjaftueshme të kalciumit). Kalciumi është pra aktiv në trupin tonë. Thithet, ruhet në kockë, lirohet përsëri dhe duhet të shtohet përsëri për të kompensuar. Prandaj është e rëndësishme të sigurohet marrja adekuate e dietës. “Studimi kombëtar i konsumit” gjerman 2008 tregoi se furnizimi me kalcium nuk është optimal në pjesë të mëdha të popullsisë. Kalcium është e nevojshme për mirëmbajtjen e kockave normale kontribuon në funksionimin normal të muskujve kontribuon në mpiksjen normale të gjakut Vitamina D Trupi mund të prodhojë vetë vitaminën D përmes ekspozimit të rregullt në rrezet e diellit. Sidoqoftë, ky prodhim i brendshëm shpesh nuk është i mjaftueshëm në pjesën tonë të botës.

  • Magnesium 250 mg
  • Calcium 450 mg
  • Vitamin D 10 µg
  • Pa gluten
  • Pa laktozë
  • 40 Tableta

Rekomandohen të pihet:

  • Merrni 1 tabletë çdo ditë me një vakt me uje të mjaftueshëm. Tabletat gjithashtu mund të ndahen në dy gjysma nëse është e nevojshme.
  • Doppelherz