Doppelherz Omega-3 Seefischöl 800

Ushtrimet dhe një dietë e shëndetshme janë përbërës të rëndësishëm të një jetese të shëndetshme për zemrën. Një dietë e paekuilibruar shpesh përmban shumë yndyrë të ngopur, yndyrë shtazore ose kolesterol. Acidet yndyrore omega-3 të pangopura nga ana tjetër shpesh nuk konsumohen sa duhet. Acidet yndyrore omega-3 acid dokosaheksaenoik (DHA) dhe acid eicosapentaenoic (EPA) nuk mund të prodhohen nga trupi nëse pararendësit përkatës nuk janë të pranishëm.

Description

Eshtë e rëndësishme që në mënyrë adekuate dhe rregullisht të furnizohet trupi me këto acide yndyrore omega-3 të pangopura me vlera përmes ushqimit. Por jo të gjithë mund dhe duan të hanë peshk të paktën dy herë në javë. Përfaqësuesit e rëndësishëm të acideve yndyrore omega-3 janë acidi dokosaheksaenoik (DHA) dhe eicosapentaenoic acid (EPA). Këto acide yndyrore omega-3 me zinxhir të gjatë, të pangopur gjenden vetëm në përqendrime të larta në disa peshq të detit. Kapsulat nga Doppelherz përmbajnë vaj peshku deti, i cili përbëhet nga 30% acide yndyrore omega-3. EPA dhe DHA kontribuojnë në funksionimin normal të zemrës. Ky efekt pozitiv ndodh me një marrje ditore prej 250 mg EPA dhe DHA. 2 kapsula Doppelherz Omega-3 Sea Fish Oil 800 sigurojnë 480 mg të këtyre acideve yndyrore. Përmban gjithashtu 12 mg vitaminë E, e cila ndihmon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ.

  • Omega-3-Fettsäuren 480 mg
  • Vitamin E 24 mg α-TE
  • Pa gluten
  • Pa laktozë
  • 120 Kapsula

Rekomandohen të pihet:

  • Merrni 2 kapsula çdo ditë me një vakt.
  • Doppelherz