Showing the single result

Doppelherz Mama plus mit DHA + Folsäure

Doppelherz Mama plus me acid folik DHA + siguron 600 μg acid folik së bashku me të gjitha vitaminat e tjera thelbësore të B, si dhe mineralet kalcium, magnez, hekur, zink dhe 100 μg jod. Kapsulat përmbajnë gjithashtu acide yndyrore të vlefshme omega-3, përfshirë 200 mg DHA në ditë.