Doppelherz Glucosamin 700 EXTRA

Sistemi ynë musculoskeletal (kërc, kockë, ind lidhës) sfidohet çdo ditë. Stresi i njëanshëm, mbipesha dhe mosha në rritje janë stresues. Kapsulat Doppelherz Glucosamine Extra 700 përmbajnë një kombinim të elementëve gjurmë thelbësorë të vitaminës C, bakrit, selenit dhe zinkut.

Description

Ushtrimet adekuate, ushqimi i butë dhe i shëndetshëm mund të kontribuojnë në ruajtjen e lëvizshmërisë dhe cilësisë së jetës në çdo moshë. Kapsulat Doppelherz Glucosamine Extra 700 përmbajnë një kombinim të elementëve gjurmë thelbësorë të vitaminës C, bakrit, selenit dhe zinkut. Vitamina C kontribuon në formimin normal të kolagjenit dhe kështu në funksionimin normal të kërcit dhe kockave. Vitaminat C dhe E si dhe elementët gjurmë zinku, seleni dhe bakri ndihmojnë në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ. Zinku kontribuon në mirëmbajtjen normale të kockave. Bakri kontribuon në mirëmbajtjen e indit normal lidhor. Strukturat mbështetëse dhe stabilizuese të trupit quhen ind lidhës. Glukozamina është një strukturë e veçantë proteine, një i ashtuquajtur amino sheqer. Kondroitin është pjesë e grupit të glukozës glukozaminë. Glukozamina dhe kondroitin janë me origjinë shtazore. Glukozamina është një përbërës strukturor i lëvozhgës së karkalecit.

 • Vitamin C 50 mg
 • Vitamin E 5 mg α-TE
 • Vitamin B6 2 mg
 • Zink 2.5 mg
 • Copper 150 µg
 • Selenium 30 μg
 • Glucosamine
 • Sulfate 700 mg
 • Chondroitin sulfate 50 mg
 • Pa Gluten
 • Pa Laktose
 • 30 Kapsule

Rekomandohet të pini:

 • Merrni 1 kapsulë çdo ditë pas vaktit.
 • Doppelherz