Vitamin C1000

Efikasiteti i sistemit tonë imunitar kryesisht varet nga furnizimi i vazhdueshëm me mikroelemente specifike.Tabletat Doppelherz® Vitamin C 1000 e furnizojnë organizmin me 1000 mg Vitaminë C të kombinuar me Vitamina D3 800 IU për të mbështetur një funksion normal të sistemit imunitar.

Description

• Vitamina C kontribuon në mbrojtje efikase dhe të shpejtë të imunitetit. Ajo gjithashtu ofron mbrojtje të qelizave kundër stresit oksidativ, në veçanti mbron qelizat imune që marrin pjesë në luftën kundër patogjenëve.
• Vitamina D gjithashtu luan një rol të rëndësishëm në funksionimin e sistemit imunitar. Në vecanti duhet të rritet marja e sasisë së Vitaminës D sidomos në dimër sepse organizmi nuk është në gjendje të prodhojë mjaftueshëm vitaminë D gjatë kohës së rrezatimit më të ulët diellor.
Falë teknologjisë DEPOT, përmirësohet efikasiteti i thithjes dhe përdorimit të vitaminave nga organizmi.

  • Vitamina C 1000 mg
  • Vitamina D3 20 µg = 800 IU
  • Pa laktoze
  • Pa gluten
  • 30 tableta
  • Merrni nje tablete ne dite
  • Doppelherz