AmosVital® Vitamin C+Zink Depot

Kombinimi i mineraleve dhe vitaminave për të rritur sistemin imunitar. 

Description

Vitamina C – kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar, mbron trupin nga stresi oksidativ, neutralizon efektet e dëmshme të radikaleve të lira dhe kontribuon në uljen e lodhjes. Zinku – është i rëndësishëm për funksionimin e duhur të sistemit nervor dhe imunitar.

  • Vitamine C 300mg 
  • Zink 5mg
  • Pa gluten
  • Pa laktozë
  • 60 Kapsula

Rekomandohen të pihet:

  • Merrni 1 kapsule çdo ditë
  • Amos Vital