Showing the single result

Presto Gel

PRESTOGEL përdoret për trajtimin dhe parandalimin e hemorroideve. PRESTOGEL është efektiv në zvogëlimin e dhimbjeve, kruajtjeve, acarimeve, pezmatimeve, ndjeshmërisë dhe ndjesive të tjera të pakëndshme në zonën anale dhe nxit shërimin natyror.