Doppelherz Vitamin C 500 DIRECT + Zink Depot

Një furnizim i mjaftueshëm i lëndëve ushqyese luan një rol të rëndësishëm në një sistem të fortë imunitar dhe mbrojtje të shëndetshme. Vitamina C dhe zinku kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit imunitar dhe në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ. Vetëm 1 bustine Doppelherz Vitamin C 500 + Zink DIRECT DEPOT mbështet një furnizim të mirë të vitaminës C edhe kur ka një nevojë të shtuar.

Description

Doppelherz Vitamina C 500 + Zink DIRECT DEPOT jo vetëm që ju siguron lëndë ushqyese të rëndësishme që kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit imunitar, por gjithashtu shijon me shije të këndshme me shije frute. E veçanta për këtë: marrja direkte plus 500 mg vitaminë C me efekt DEPOT. Një proces i veçantë prodhimi ka bërë të mundur zhvillimin e rruaza të grimcuara me një efekt DEPOT. Nga perlat e imta të grimcuara me “efektin depo”, 500 mg vitaminë C lirohen gradualisht gjatë orëve dhe vihen në dispozicion të trupit në “pjesë” më të vogla gjatë gjithë ditës.

  • Vitamin C 500 mg
  • Zink 5 mg
  • Pa gluten
  • Pa laktozë
  • 20 Bustina

Rekomandohen të pihet:

  • Konsumoni çdo ditë përmbajtjen e një qese. Vendosni mikroletat direkt në gjuhë, lërini të treten ngadalë dhe të gëlltiten.
  • Doppelherz