Doppelherz System KOLLAGEN 11.000 PLUS

Sistemi Doppelherz KOLLAGEN 11,000 PLUS përmban lëndë ushqyese që kontribuojnë në shëndetin e sistemit musculoskeletal dhe mbrojtjen e qelizave. Sistemi i dyfishtë i zemrës COLLAGEN 11,000 PLUS përmban: Kombinimi i elementit vitaminë-gjurmë të vitaminës C, D, selenit dhe bakrit plus 100 mg sulfat kondroitin Plus 11 g hidrolizat kolagjeni Ushqyesit e koordinuar përmbahen në shishen e pijes praktike – menjëherë të gatshme për të pirë me një shije të shijshme të frutave të pyllit – ideale për lëvizje.

Description

Kolagjeni – një proteinë e rëndësishme Në terma sasiorë, kolagjeni është proteina më e rëndësishme në organizmin tonë. Përbën pjesën kryesore të indeve më lidhëse dhe mbështetëse dhe përcakton vetitë e tyre. Eshtë pjesë e fibrave të kockave, kërcit dhe tetivave. Një fibër kolagjeni ka një forcë të konsiderueshme në tërheqje. Kështu është z. B. kërkohet një ngarkesë prej 10-40 kg për të grisur një fibër kolagjeni me një diametër prej 1 mm. Sinteza e kolagjenit varet nga vitamina C. Vitamina C kontribuon në formimin normal të kolagjenit për funksionimin normal të kërcit dhe kockave. bakri Elementi gjurmë i bakrit kontribuon në mirëmbajtjen e indit normal lidhor. Vitamina C dhe elementët gjurmë selen dhe bakër ndihmojnë në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ. Vitamina D Vitamina D luan një rol në ruajtjen e kockave normale dhe funksionit normal të muskujve. Ai gjithashtu mbështet funksionin normal të sistemit imunitar. Përmban gjithashtu 100 mg sulfat kondroitin. Kondroitin bën pjesë në grupin e glukozaminë glikanëve.

 • Hidrolizat kolagjeni 11 g
 • Sulfat kondroitin 100 mg
 • Vitamina C 60 mg
 • Vitamina D 5 μg
 • Bakër 300 µg
 • Seleni 16.5 µg
 • Pa gluten
 • Pa laktozë
 • 30 Shishe te vogla

Rekomandohen të pihet:

 • Konsumoni çdo ditë përmbajtjen e një shisheje . Shkundni mirë para konsumit.
 • Doppelherz