Doppelherz Calcium & Vitamin D3 1200

Tabletat Doppelherz Calcium & Vitamin D3 përmbajnë 1200 mg kalcium. Kalciumi është një mineral jetësor dhe është i nevojshëm për të ruajtur kockat dhe dhëmbët normalë. Kalciumi gjithashtu kontribuon në funksionin normal të muskujve dhe mpiksjen e gjakut. Meqenëse kocka rindërtohet vazhdimisht, por kalciumi nuk mund të formohet nga vetë trupi, duhet të merret mjaftueshëm dhe rregullisht përmes ushqimit.

Description

Ekziston veçanërisht një kërkesë e rritur e kalciumit

 • të moshës në rritje
 • gjatë shtatëzënësisë dhe laktacionit
 • për gratë gjatë dhe pas menopauzës
 • për njerëzit mbi 45 vjeç

Megjithëse trupi mund të prodhojë vitaminë D përmes ekspozimit të rregullt të lëkurës në rrezet e diellit, ky prodhim i vetvetes shpesh është i pamjaftueshëm në gjerësitë tona gjeografike. Vitamina D kontribuon në përdorimin normal të kalciumit dhe, si vitamina K, kontribuon në mirëmbajtjen normale të kockave. Duhet gjithashtu të sigurohet një furnizim i mjaftueshëm i këtyre vitaminave përmes ushqimit.

 • Calcium 1200 mg 
 • Vitamin D 10 mg
 • Pa gluten
 • Pa laktozë
 • 30 Tableta

Rekomandohen të pihet:

 • Merrni 1 tabletë çdo ditë
 • Doppelherz