Showing all 3 results

Amosvital Vitamin C 1000mg Pulver

Vitamina C kontribuon – në një sistem imunitar normal të funksionimit – deri te zvogëlimi i lodhjes dhe simptomat e lodhjes – në një rritje të përthithjes së hekurit – për të mbrojtur përbërësit e qelizave nga dëmtimi oksidativ.

Doppelherz Vitamin C 500 DIRECT + Zink Depot

Një furnizim i mjaftueshëm i lëndëve ushqyese luan një rol të rëndësishëm në një sistem të fortë imunitar dhe mbrojtje të shëndetshme. Vitamina C dhe zinku kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit imunitar dhe në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ. Vetëm 1 bustine Doppelherz Vitamin C 500 + Zink DIRECT DEPOT mbështet një furnizim të mirë të vitaminës C edhe kur ka një nevojë të shtuar.