Vitamin D2000

Tabletat Doppelherz përmbajnë 50 μg vitaminë D. Kjo korrespondon me 2000 IU (njësi ndërkombëtare) të vitaminës D.Dihet prej kohësh që vitamina D kontribuon në mirëmbajtjen normale të kockave si “ndërtues i kalciumit”. Sot ne e dimë që vitamina D gjithashtu përmbush detyra të tjera të rëndësishme në trup.

Description

Vitamina D është një e mirë e gjithanshme për shëndetin:
• Kontribuon në shfrytëzimin normal të kalciumit
• Kontribuon në mirëmbajtjen e kockave dhe dhëmbëve normalë
• Kontribuon në mirëmbajtjen e funksionit normal të muskujve
• Kontribuon në ndarjen e qelizave dhe funksionimin normal të sistemit imunitar
Edhe 1 tabletë e Vitaminës D 2000 IU mbështet një furnizim të mirë të vitaminës D nëse ekziston një kërkesë për rritje te sasise ose nëse nuk ka vetë-prodhim dhe kështu jep një kontribut në shëndetin dhe mirëqenien.

  • Vitamina D 50 µg
  • Pa laktoze
  • Pa gluten
  • 45 tableta
  • Merrni nje tablete ne dite.
  • Doppelherz