Rachen Spray

Description

Spraji me gjemba deti mund të përdoret për dhimbjet e fytit të shkaktuara nga stimujt e jashtëm (viruset, bakteret, alergjenët, tymi, smogu) dhe për simptomat e ftohjes, ku sekretimi i tepërt në fyt mund të çojë në acarim. Mbështet trajtimin e acarimit në fyt dhe faring dhe simptomave të zakonshme të shoqëruara si dhimbje, vështirësi në gëlltitje, djegie dhe thatësi. Spraji, i cili është i lehtë për t’u dozuar, është një ndihmë e dobishme në trajtimin e dhimbjeve të fytit të shoqëruara me faringjit, pasi ka një efekt qetësues në mukozën e irrituar falë përmbajtjes së veçantë të polisaharideve.

  • Kompleksi MUCOTANNIL®, ekstrakt ujor glicerol delli, ekstrakt i rrënjës së jamballit, ujë, fruktozë, vaj esencial mente, mentol, anetol, alkool etilik.
  • 30 ml
  • Të rriturit dhe fëmijët >12 vjeç: 3 spërkatje deri në 3 herë në ditë. Shkundni mirë para përdorimit.
  • Doppelherz