Doppelherz Vital Artères

Shëndeti i sistemit të qarkullimit të gjakut, parandalimi i aterosklerozës Si mund të ndihmojmë në parandalimin e aterosklerozës? Rivendosni një bazë të shëndetshme ushqyese për sistemin kardiovaskular: një dietë të shëndetshme dhe të ekuilibruar me sheqerna të ulëta dhe yndyrna të ngopura, të pasura me fibra, vitamina, minerale dhe elementë gjurmë. Ushtroni rregullisht: jo vetëm për të humbur kilet e tepërta, por edhe për të rimarrë tonin e zemrës dhe për të rritur nivelin e rezistencës së trupit. Në mënyrë aktive dhe specifike parandalojnë aterosklerozën përmes trajtimit të synuar: përgatitja Doppelherz® aktiv Vital Arteries përmban një kombinim unik të ekstrakteve bimore që veprojnë në një mënyrë plotësuese për të gjallëruar qarkullimin e gjakut duke ruajtur rininë e arterieve. Veprimi i tyre ka qenë i njohur me shekuj dhe është mbështetur nga shumë punime të fundit shkencore.

Description

Hudhra është një farmakope tradicionale e njohur për efektet e saj pozitive në sistemin e qarkullimit të gjakut: ul presionin e gjakut dhe përmirëson ekuilibrin e lipideve në gjak duke shkaktuar një ulje të nivelit të kolesterolit “të keq”.

Ekstrakti i gjetheve të veshtullës që përdoret në Arteriet Vital gjithashtu vepron në mënyrë të favorshme në sistemin e qarkullimit të gjakut falë vetive të tij hipotensionale.

Frutat e murrizit janë të pasura me flavonoide. Këto vendosin vetitë e tyre antioksiduese në enët e gjakut, duke mbrojtur kështu të gjithë sistemin e qarkullimit të gjakut nga efektet dëmtuese të radikalëve të lirë. Frutat e murrizit gjithashtu kanë veti kardiotonike.

Doppelherz® aktiv Vital Arteries rekomandohet veçanërisht për njerëzit që duan të përfshihen në mënyrë aktive në parandalimin e aterosklerozës. Në të moshuarit Arteriet Vital do të ndihmojnë gjithashtu për të ruajtur tonin e qarkullimit të gjakut dhe gjendjen e shëndetit të arterieve.

  • Garlic extract 60 mg
  • Misteltoe extract 24 mg
  • Hawthorn 54 mg
  • Pa gluten
  • 90 Kapsula

Rekomandohen të pihet:

  • Tre herë në ditë, pas vaktit, gëlltisni 1-2 kapsula me një gotë të madhe uji. Mos përtypni kapsulat.
  • Doppelherz