Showing all 2 results

Doppelherz Garlic Capsules

Një sistem i shëndetshëm dhe i fortë kardiovaskular është një kusht i rëndësishëm për aftësinë fizike dhe mendore, vitalitetin dhe performancën. Hudhra ka një efekt pozitiv në nivelet e kolesterolit dhe përmirëson vetitë e rrjedhjes së gjakut. Murriz nxit rrjedhjen e gjakut dhe furnizimin me oksigjen në zemër dhe forcon funksionin e zemrës.

Doppelherz Vital Artères

Shëndeti i sistemit të qarkullimit të gjakut, parandalimi i aterosklerozës Si mund të ndihmojmë në parandalimin e aterosklerozës? Rivendosni një bazë të shëndetshme ushqyese për sistemin kardiovaskular: një dietë të shëndetshme dhe të ekuilibruar me sheqerna të ulëta dhe yndyrna të ngopura, të pasura me fibra, vitamina, minerale dhe elementë gjurmë. Ushtroni rregullisht: jo vetëm për të humbur kilet e tepërta, por edhe për të rimarrë tonin e zemrës dhe për të rritur nivelin e rezistencës së trupit. Në mënyrë aktive dhe specifike parandalojnë aterosklerozën përmes trajtimit të synuar: përgatitja Doppelherz® aktiv Vital Arteries përmban një kombinim unik të ekstrakteve bimore që veprojnë në një mënyrë plotësuese për të gjallëruar qarkullimin e gjakut duke ruajtur rininë e arterieve. Veprimi i tyre ka qenë i njohur me shekuj dhe është mbështetur nga shumë punime të fundit shkencore.