Doppelherz system SCHWANGERE + MÜTTER

Doppelherz system SCHWANGERE + MÜTTERpërmban 12 vitamina 5 minerale të zgjedhura dhe elementë gjurmë 225 mg të acidit yndyror omega-3 DHA. Tableta + sistemi i kapsulës përbëhet nga një tabletë lehtësisht e gëlltitur dhe një kapsulë e lehtë për tu marrë. Kështu, Doppelherz siguron një kombinim të gjerë të lëndëve ushqyese gjatë shtatzënisë në mënyrë që të mbulojë furnizimin me lëndë ushqyese ose një nevojë të shtuar. Me këtë shtojcë ushqyese të përbërë në mënyrë të ndjeshme, nënat shtatzëna dhe ato që ushqejnë me gji jo vetëm që mbështesin zhvillimin normal të fëmijës së tyre, por gjithashtu bëjnë diçka të mirë për veten e tyre!

Description

Nevoja për disa vitamina dhe minerale rritet ndjeshëm gjatë shtatzënisë, pasi nëna duhet të kujdeset për fëmijën e palindur. Nevoja për shumë lëndë ushqyese gjithashtu rritet ndjeshëm gjatë ushqyerjes me gji. Kombinimi i acidit folik-lëndë ushqyese me pastërti të lartë omega-3 DHA dhe EPA për gratë që duan të kenë fëmijë, gra shtatzëna dhe gjidhënëse.Acidi folik është veçanërisht i rëndësishëm për mbylljen e tubit nervor të embrionit. Tubi nervor, faza paraprake e sistemit nervor qendror, mbyllet ndërmjet ditës së 22-të dhe 28-të të shtatzënisë. Meqenëse disa gra nuk e dinë as që janë shtatzënë në këtë fazë të hershme, shpjegon pse rekomandohet urgjentisht një furnizim adekuat i acidit folik edhe nëse ato planifikojnë të kenë fëmijë. Jod – për hormonet tiroide dhe tiroide Elementi gjurmë kërkohet kryesisht në shtatzëninë e hershme për zhvillimin e gjëndrës tiroide dhe hormoneve tiroide, të cilat janë të rëndësishme për zhvillimin e sistemit nervor qendror, ndër të tjera. Që foshnja të zhvillohet siç duhet, jodi i mjaftueshëm duhet të futet në qarkullimin e gjakut të fëmijës përmes placentës. Në fakt, pavarësisht një diete të ekuilibruar, shumica e njerëzve nuk konsumojnë mjaft jod sepse ushqimet tona kanë një përmbajtje shumë të ulët jodi. Burime të mira të jodit do të ishin peshqit e detit dhe prodhimet e detit ose ushqime me kripë të jodizuar të shtuar.

 • Beta-Carotin 2 mg
 • Vitamin C 110 mg
 • Vitamin B1 1,2 mg
 • Vitamin B2 1,6 mg
 • Vitamin B6 1,9 mg
 • Vitamin B12 3,5 µg
 • Vitamin D 10 µg
 • Biotin 60 µg
 • Folsäure 400 µg
 • Niacin 15 mg NE
 • Pantothensäure 6 mg
 • Eisen 10 mg
 • Calcium 131 mg
 • Magnesium 100 mg
 • Jod 150 µg
 • Zink 5 mg
 • Omega-3-Fettsäuren 300 mg
 • Docosahexaensäure (DHA) 225 mg
 • Eicosapentaensäure (EPA) 45 mg
 • Vitamin E 13 mg α-TE
 • Pa gluten
 • Pa laktozë

60

 • 30 Kapsula 
 • 30 Tableta

Rekomandohen të pihet:

 • Shërbimi ditor për të rriturit përbëhet nga 1 tabletë dhe 1 kapsulë. Merrni 1 tabletë dhe 1 kapsulë një herë në ditë me një vakt kryesor (p.sh. mëngjes ose drekë)
 • Doppelherz