Doppelherz A-Z Depot

Një dietë e ekuilibruar dhe një minimum i aktivitetit fizik janë parimet themelore të jetesës së shëndetshme. Mirëqenia, performancat mendore dhe fizike ndikohen shumë nga fakti se sa mirë trupi është i furnizuar me vitamina, minerale dhe elementë gjurmë të domosdoshëm.

Description

Furnizimi me mikroelemente është veçanërisht kritik kur ndotja, pirja e duhanit, stresi, lodhja dhe sëmundjet bëhen mbizotëruese. Marrja ditore e një tablete Doppelherz® aktiv A-Z kontribuon për të përmirësuar statusin e mikroelementeve dhe për të mbajtur ekuilibrin fiziologjik të kërkuar për organizmin për të funksionuar në mënyrë optimale. Një normë më e mirë asimilimi përmes lëshimit në kohë të DEPOT Trupi mund të asimilojë në mënyrë më efikase nivele të ulëta të mikroelementëve të lëshuar për një kohë të gjatë sesa nivelet e larta të lëshuara në një kohë të shkurtër. Kjo është ajo që arrijnë tabletat Doppelherz® aktiv DEPOT! Falë veshjes së tyre të veçantë, tabletat DEPOT lëshojnë mikroelementë në kohën e duhur për një shpejtësi më të mirë të asimilimit.

 • Vitamin A 800 µg
 • Biotin 100 µg
 • Vitamin B1 3,5 mg
 • Vitamin B2 4 mg
 • Vitamin B6 5 mg
 • Vitamin B12 2,5 µg
 • Vitamin C 150 mg
 • Vitamin D 5 µg
 • Vitamin E 24 mg
 • Folic acid 450 µg
 • Vitamin K 20 µg
 • Niacin 18 mg
 • Pantothenic acid 12 mg
 • Calcium 120 mg
 • Magnesium 57 mg
 • Chloride 0,9 mg
 • Chromium 25 µg
 • Iron 2,1 mg Iodine 100 µg
 • Potassium 10 mg
 • Copper 0,9 mg
 • Manganese 0,9 mg
 • Sodium 0,1 mg
 • Molybdenum 20 µg
 • Phosphorous 92 mg
 • Selenium 10 µg
 • Zinc 5 mg
 • Pa gluten
 • Pa laktoz
 • 30 tableta

Rekomandohen të pihet:

 • Merrni 1 tabletë çdo ditë në vakt me lëng të mjaftueshëm. Mos përtyp. Tabletat mund të ndahen në dy gjysma, nëse është e nevojshme.
 • Doppelherz