DoppelHerz – MSM Joint Extra

Puna në tryezë, mbipesha apo edhe proceset normale të kalimit të viteve kontribuojnë në faktin që lëvizja të zvogëlohet. Sidoqoftë kockat mund të mirëmbahen me kapsulat e DoppelHerz.

Category:

Description

Kapsulat nga Doppelherz përmbajnë vitaminë C dhe mangan:

 • Vitamina C kontribuon në formimin normal të kolagjenit për funksionimin normal të kockave.
 • Mangani kontribuon në mirëmbajtjen e kockave, përveç kësaj, kontribuon dhe në formimin normal të indit lidhor.

MSM (metilsulfonilmetan) është një përbërje organike e squfurit, afërsisht një e treta e së cilës përbëhet nga squfuri. Squfuri gjendet në natyrë, bimë, kafshë dhe njerëz. Trupi ynë përmban 5 herë më shumë squfur se magnez dhe 40 herë më shumë squfur se hekur. Doppelherz MSM GELENK EXTRA përmban një kombinim të ekuilibruar të lëndëve ushqyese për një jetesë aktive.

 • MSM (methylsulfonylmethane) 500 mg
 • Glucosamine sulfate 800 mg
 • Chondroitin sulfate 100 mg
 • Green-lipped mussel powder 100 mg
 • Collagen-containing UC-II®1) 40 mg
 • Manganese 0.5 mg
 • Vitamin C 50 mg
 • Pa laktoze
 • Pa gluten
 • 60 kapsula
 • Merrni dy kapsula në ditë me ujë të bollshëm.
 • Doppelherz