Doppelherz Magnesium 400 DIRECT + B6 + B12 + Folsäure

Doppelherz Magnesium 400 + B6 + B12 + Acid Folik DIREKT jo vetëm që ju siguron lëndë ushqyese të rëndësishme, por edhe shije të shkëlqyeshme. 

Description

Doppelherz Magnesium 400 + B6 + B12 + Acid Folik DIREKT jo vetëm që ju siguron lëndë ushqyese të rëndësishme, por edhe shije të shkëlqyeshme. Magnezi është një mineral thelbësor që trupi nuk mund ta prodhojë vetë. Përveç kësaj, ruajtja është e mundur vetëm në një masë të kufizuar. Magnezi kontribuon në metabolizmin normal të energjisë dhe funksionimin normal të muskujve. Ai gjithashtu mbështet funksionimin normal të sistemit nervor. Mikro-peletët nga Doppelherz përmbajnë magnez në një kombinim të ndjeshëm me vitaminat B6, B12 dhe acidin folik.

  • Magnesium 400 mg
  • Vitamin B6 6 mg
  • Vitamin B12 3 µg
  • Folsäure 400 µg
  • Pa gluten
  • Pa laktozë
  • 20 Bustina

Rekomandohen të pihet:

  • Konsumoni çdo ditë përmbajtjen e një bustine. Vendosni mikroletat direkt në gjuhë, lërini të treten ngadalë dhe të gëlltiten.
  • Doppelherz