Showing the single result

Doppelherz Men Active

Kërkesa e vazhdueshme për performancë në shoqërinë tonë moderne mund të bëhet një garë e vërtetë për sukses në jetën profesionale, si dhe në jetën private. Presioni është aq i lartë sa që edhe akti i dashurisë drejtohet nga dëshira për sukses. Kur burrat e plakur u nënshtrohen herë pas here “dështimeve” të vogla, atëherë zhgënjimi është edhe më i madh.