Doppelherz Magnesium + Kalium 400

Një furnizim optimal i mineraleve dhe vitaminave është një parakusht i rëndësishëm për shëndetin dhe performancën. Sidomos në kohën e tendosjes fizike, trupi ka nevojë për ushqyes të mjaftueshëm për të ruajtur performancën e tij. Magnezi dhe kaliumi janë të përfshirë në procese të shumta metabolike në trup.

Description

Magnezi:
-kontribuon në funksionimin normal të sistemit nervor;
-merr pjesë në proçese metabolike që shoqërohen me çlirim energjie;
-është i rëndësishëm për muskujt.
Kaliumi kontribuon në funksionimin normal të sistemit nervor dhe muskujve dhe ndihmon në ruajtjen e presionit normal të gjakut.
Zinku kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar, i cili mund të sfidohet veçanërisht nga aktiviteti fizik dhe sporti.
Kromi luan një rol në metabolizmin normal të makronutrientëve dhe në ruajtjen e niveleve normale të sheqerit në gjak.
Hekuri kontribuon në formimin normal të qelizave të kuqe të gjakut dhe në transportin normal të oksigjenit në gjak. Meqenëse trupi nuk mund të prodhojë vetë hekur, ai duhet të merret rregullisht dhe mjaftueshëm përmes ushqimit. Në situata të caktuara, nevoja për hekur rritet dhe nuk jepet gjithmonë një furnizim adekuat. Një dietë me bazë bimore ose e pabalancuar mund të jetë e ulët në hekur ose të përmbajë përbërës (p.sh. çaji i zi, kafeja) që ndërhyjnë në përthithjen e hekurit.
Vitamina B6 kontribuon në formimin normal të qelizave të kuqe të gjakut dhe luan një rol në metabolizmin normal të proteinave.
Ashtu si hekuri, vitamina B12 kontribuon në formimin normal të qelizave të kuqe të gjakut.

 • Magnesium 400 mg
 • Kalium 400 mg
 • Zink 5 mg
 • Chrom 30 µg
 • Eisen 3,5 mg
 • Vitamin B6 4 mg
 • Vitamin B12 2 µg
 • Pa gluten
 • Pa laktozë
 • 30 Tableta
 • Merrni nje tablete ne dite
 • Doppelherz