Doppelherz Active-Meno

Menopauza – një proces i natyrshëm në trupin e një gruaje. Menopauza është episodi i jetës së grave që sinjalizon fundin e pjellorisë. Karakterizohet nga një rënie në prodhimin e hormoneve seksuale, e cila është përgjegjëse për shfaqjen e shenjave të lehta deri në ato të rënda si ndryshimet e humorit, stresi i shtuar, djersitjet gjatë natës dhe nxehtësitë.

Description

Kombinimi bën diferencën! Tabletat Active-Meno nga Doppelherz® përmbajnë një kombinim të veçantë të 500 mg Kalcium, 5 μg Vitaminë D3, B-Vitamina dhe 50 mg Soja Isoflavones që mbulon rritjen e nevojave ushqyese dhe kontribuon në mirëqenien e grave gjatë dhe pas menopauzës. Izoflavonet e Sojës janë antioksiduese që ushtrojnë efekte mbrojtëse të qelizave dhe mund të përmirësojnë shëndetin arterial. Ata njihen gjithashtu si “fitoestrogjen” për shkak të ngjashmërive të tyre strukturore me estrogjenin dhe aktivitetet e tyre si hormonet. Ato u treguan me të vërtetë përmes disa studimeve klinike për të zvogëluar incidencën e simptomave të menopauzës, siç janë afshet e nxehta. Izoflavonet Soja mund të jenë gjithashtu të dobishme për metabolizmin e kockave, veçanërisht kur kombinohen me marrje të larta të kalciumit dhe vitaminës D3. Çdo tabletë Active-Meno e Doppelherz® përmban 50 mg izoflavone të sjella nga 125 mg koncentrat Soja. Kalciumi është një mineral thelbësor që përdoret nga organizmi për të aktivizuar dhe mbështetur proçeset e panumërta metabolike. Kalciumi është gjithashtu përbërësi kryesor strukturor i kockave, duke siguruar forcën dhe qëndrueshmërinë e tyre. Kur marrja e kalciumit përmes ushqimit nuk është e mjaftueshme, kocka-kalcium mund të lirohet për ta bërë atë të disponueshëm për qëllime të tjera (procese metabolike, tkurrje të muskujve, përçueshmëri të impulsit nervor). Për shkak të ndryshimeve hormonale, humbja e kalciumit në kocka është edhe më e theksuar gjatë menopauzës. Kur nuk mbikëqyret, kjo mund të çojë në brishtësinë e kockave, një gjendje e quajtur osteoporozë.

 • Soja isoflavones from soja concentrate 125 mg
 • Calcium 500 mg
 • Vitamin D3 5 µg
 • Vitamin B1 1,4 mg
 • Vitamin B2 1,6 mg
 • Vitamin B6 2 mg
 • Vitamin B12 3 µg
 • Biotin 150 µg
 • Folic acid 400 µg
 • Soja isoflavones from soja concentrate 125 mg
 • Calcium 500 mg
 • Vitamin D3 5 µg
 • Vitamin B1 1,4 mg
 • Vitamin B2 1,6 mg
 • Vitamin B6 2 mg
 • Vitamin B12 3 µg
 • Biotin 150 µg
 • Folic acid 400 µg
 • Pa gluten
 • Pa laktoz
 • 30 Tableta

Rekomandohen të pihet:

 • Merrni 1 tabletë çdo ditë në vakt me lëng të mjaftueshëm. Mos përtyp. Tabletat mund të ndahen në dy gjysma, nëse është e nevojshme.
 • Doppelherz