Aktiv Meno, mama Plus, Vital Materna, IroTec, schwangere Mutter, Eisen femin

Doppelherz Active-Meno

Menopauza – një proces i natyrshëm në trupin e një gruaje. Menopauza është episodi i jetës së grave që sinjalizon fundin e pjellorisë. Karakterizohet nga një rënie në prodhimin e hormoneve seksuale, e cila është përgjegjëse për shfaqjen e shenjave të lehta deri në ato të rënda si ndryshimet e humorit, stresi i shtuar, djersitjet gjatë natës dhe nxehtësitë.

Doppelherz Mama plus mit DHA + Folsäure

Doppelherz Mama plus me acid folik DHA + siguron 600 μg acid folik së bashku me të gjitha vitaminat e tjera thelbësore të B, si dhe mineralet kalcium, magnez, hekur, zink dhe 100 μg jod. Kapsulat përmbajnë gjithashtu acide yndyrore të vlefshme omega-3, përfshirë 200 mg DHA në ditë.

Doppelherz Vital Materna

Kerkimet e fundit shkencore tregojnë se furnizimi me vitamina, minerale dhe lëndë ushqyese të veçantë në dy muajt para konceptimit ka një ndikim pozitiv në shëndetin e fëmijës që do të lindë.

Doppelherz IroTec

Hekur me fuqi të lartë për shtatzëninë. Shtatzënia është sigurisht faza më e kërkuar e jetës së një gruaje. Në atë kohë, ajo duhet t’i kushtojë vëmendje të mbetet e shëndetshme.

Doppelherz system SCHWANGERE + MÜTTER

Doppelherz system SCHWANGERE + MÜTTERpërmban 12 vitamina 5 minerale të zgjedhura dhe elementë gjurmë 225 mg të acidit yndyror omega-3 DHA. Tableta + sistemi i kapsulës përbëhet nga një tabletë lehtësisht e gëlltitur dhe një kapsulë e lehtë për tu marrë. Kështu, Doppelherz siguron një kombinim të gjerë të lëndëve ushqyese gjatë shtatzënisë në mënyrë që të mbulojë furnizimin me lëndë ushqyese ose një nevojë të shtuar. Me këtë shtojcë ushqyese të përbërë në mënyrë të ndjeshme, nënat shtatzëna dhe ato që ushqejnë me gji jo vetëm që mbështesin zhvillimin normal të fëmijës së tyre, por gjithashtu bëjnë diçka të mirë për veten e tyre!

Doppelherz Eisen-Femin DIRECT

Doppelherz Eisen-Femin DIRECT jo vetëm që ju siguron ushqyesve të rëndësishëm hekur, acid folik, vitaminë B6, vitaminë B12 dhe vitaminë C, por edhe shije të shkëlqyeshme. Hekuri është një element gjurmë thelbësor që është i nevojshëm për shumë funksione në trup. Kontribuon në formimin normal të qelizave të kuqe të gjakut dhe hemoglobinës, pigmentit të kuq të gjakut dhe kështu mbështet transportin normal të oksigjenit në gjak

Kontakt

Për më shumë informacion mos hezitoni të kontaktoni me ne.