B kompleks, Lecithin, magnesium Night, Stress gute nerven, Lavendel extract  

Doppelherz Jod + Folsäure + Eisen + B12

Një furnizim i mjaftueshëm i lëndëve ushqyese është thelbësor për shëndetin, performancën dhe mirëqenien. Kjo gjithashtu përfshin jodin, hekurin, acidin folik dhe vitaminën B12. Për gratë në moshë riprodhuese, gratë shtatzëna dhe gjidhënëse, të moshuarit dhe njerëzit që hanë vetëm perime me gjethe të pasura me acid folik në mënyrë të parregullt, ushqime që përmbajnë jod (p.sh. peshk) dhe ushqime të kafshëve të pasura me hekur dhe B12 (p.sh. mish), është një e përshtatshme furnizimi i këtyre lëndëve ushqyese është veçanërisht i rëndësishëm.

Doppelherz Lecithin

Në ditët e sotme, puna, sporti dhe stresi normal i përditshëm vendosin kërkesa të veçanta për trupin tonë. Kërkohet të menduarit, shkathtësia mendore, aftësia për të mësuar, kujtesa e mirë, nervat e forta dhe këmbëngulja. Trupi ynë varet nga një furnizim adekuat i lëndëve ushqyese për shëndetin dhe mirëqenien. Lecitina është një fosfolipid dhe është pjesë e membranave të trurit dhe qelizave nervore. Vitaminat B të tretshme në ujë kontribuojnë në procese të shumta në trup. Trupi ynë nuk mund t’i ruajë këto vitamina për një kohë të gjatë. Prandaj, ato duhet të konsumohen mjaftueshëm dhe rregullisht përmes ushqimit.

Doppelherz Magnesium 400

Magnezi mbështet funksionin normal të muskujve dhe metabolizmin e energjisë Sfidat e jetës së përditshme dhe tendosja fizike nga puna ose sporti kërkojnë energji, forcë muskulore dhe nerva. Një furnizim optimal i vitaminave dhe mineraleve është një parakusht i rëndësishëm për mirëqenien dhe performancën e trupit tonë.

Doppelherz Stress – Gute Nerven

Ne duhet të jemi mendërisht aktivë dhe fleksibël, kemi nevojë për nerva të forta dhe një tru të fuqishëm. Truri ynë punon 24 orë në ditë dhe punon pa ndërprerjen më të vogël. Edhe kur flemë, truri ynë nuk fiket. Eshtë një nga organet më aktive të trupit dhe konsumon 20% të energjisë ditore, edhe pse përbën vetëm 2% të masës trupore. Me një tabletë nga Doppelherz ju mbuloni nevojat tuaja ditore për të gjitha vitaminat B.

Kontakt

Për më shumë informacion mos hezitoni të kontaktoni me ne.