Rainbovit Vitamin C Baby

RAINBOVIT BABY VITAMIN C është një shtesë dietike e përshtatshme për përdorim që nga ditët e para të jetës. Vitamina C përfshihet në proceset metabolike të oksidimit dhe zvogëlimit që ndodhin në qeliza, p.sh. në procesin e frymëmarrjes qelizore. Shtë e nevojshme për formimin e kolagjenit, elastinës dhe matricës, dhe kështu për zhvillimin e duhur të kërcit, kockave dhe dhëmbëve, shërimin e plagës dhe rritjen e elasticitetit të kapilarëve.

Description

Ndikon në krijimin e trupave imunë në trup (konsiderohet se përfshihet në prodhimin e imunoglobulinës dhe interferonit) dhe lehtëson thithjen e hekurit në zorrë. Eshtë e nevojshme për sintezën e steroideve mbiveshkore, katekolaminave, insulinës dhe përfshihet në transformimin e aminoacideve aromatike dhe metabolizmin e tiroksinës.

  • Vitamin C 300mg
  • 60 ml

Rekomandohen të pihet:

  • Merrni 1 bustine në ditë
  • Rainbovit