Fuer Sie, Fuer ihn, men active 

Doppelherz system FÜR SIE

Sistemi Doppelherz FUR SIE përmban vitamina, minerale dhe elementë gjurmë të përshtatur për nevojat e grave plus 3 përbërës të tjerë.

Doppelherz system FÜR IHN

Sistemi Doppelherz FUR IHN përmban vitamina, minerale dhe elementë gjurmë të zgjedhur me kujdes të vitaminës A – zinkut, të cilat përfshihen në procese të shumta metabolike në trup dhe janë përshtatur posaçërisht për nevojat e burrave. Ai gjithashtu përmban 20 mg koenzimë Q10, 50 mg ekstrakt shege dhe 135 mg ekstrakt të farës së kungullit.

Doppelherz Men Active

Kërkesa e vazhdueshme për performancë në shoqërinë tonë moderne mund të bëhet një garë e vërtetë për sukses në jetën profesionale, si dhe në jetën private. Presioni është aq i lartë sa që edhe akti i dashurisë drejtohet nga dëshira për sukses. Kur burrat e plakur u nënshtrohen herë pas here “dështimeve” të vogla, atëherë zhgënjimi është edhe më i madh.

Kontakt

Për më shumë informacion mos hezitoni të kontaktoni me ne.