Showing the single result

Krem Konturor Kundër Njollave Të Syve

Krem i formuluar posaçërisht për të trajtuar në mënyrë delikate zonën rreth syve. Teknologjia e saj Chrome-Eye dhe një ndër më inovativët te roller ndriçon dhe unifikon tonin e lëkurës, duke përmirësuar njollat e errëta.